Kuvia Salt Lake Cityn olympiatunnelmista.
Freestylejoukkue Meiringenin MM-kisoissa 1999, josta tuloksena mm. kolmoisvoitto miesten kumparelaskussa. Hyvä me!
 
 

URHEILUHIEROJA ANTTI PASSILA

 
       
 
                   
     
   
Omaa taustaani
 
 
 
 
 
 


Urheiluhierontaa ja klassista hierontaa vuodesta 1991

Olen suorittanut Tampereen Urheiluhierojakoulussa ammattitutkintoni vuonna 1991. Olen Koulutettujen hierojien liiton sekä Urheiluhierojien liiton jäsen. Perustutkinnon lisäksi olen kouluttautunut eri hoitomuotoihin - olen suorittanut kursseja mm. triggerihoidoista, osteopaattisesta mobilisoivasta hieronnasta, urheilu- ja tukiteippauksesta sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksien eri hoitomuodoista. Osaa näistä alueista olen eri yhteyksissä kouluttanut edelleen myös itse. Päivittäistyönäni tarjoan ammattitaitoista hoitoa erilaisiin urheiluvammoihin ja useita hoitovaihtoehtoja tuki- ja liikuntaelinten sairauksien hoitoon. Arkielämän kipu- ja ongelmatilanteissa asiakaskuntani on konkreettisesti "vauvasta vaariin", ikähaitari asiakkaillani on kuudesta kuukaudesta yli yhdeksänkymmeneen vuoteen- olet tervetullut omana itsenäsi.

Kilpa- ja aktiiviurheilun puolelta minulla on kokemuspohjana mm. Suomen olympiajoukkueen lumilautailijoiden ja luistelijoiden hierojan tehtävistä Salt Lake Cityssä 2002, monivuotinen kokemus amerikkalaisen jalkapallon maajoukkueen lihashuoltovastaavana, Suomen freestyle-maajoukkueen hierojana, rallin N- ja A-ryhmän SM-sarjan kuljettajien hierojana jne.jne. Olen valmentanut useita urheilun huippuja lajeissaan, mm. kumparelaskija Minna Karhua ja lumilautailijoita Minna Hessoa ja Markus Hurmetta. Oheisessa kuvassa taituroi Markku Koski.

 

 

 

 

 

 

Oma urheilutaustani käsittää useita lajeja telinevoimistelusta lähtien, jota olen teinivuosinani harrastanut usean vuoden ajan. Loukkaantumisen myötä ajauduin etsimään myös muita lajeja ja useita vuosia vietinkin amerikkalaisen jalkapallon parissa - saavutuksiani pelaajana tältä ajalta mm. Euroopan mestaruus sekä muutkin mitalin värit EM-tasolla ja useita Suomen mestaruuksia ja mitalisijoja. Pelipaikkani oli laita- tai keskuspuolustajana. Tällainen nostalginen linkkikin löytyi - East City Giants 1984. Aktiiviurani jälkeen jatkoin lajin parissa myös huoltotehtävissä, koulutukseni mukaisesti terveydenhuollon puolella. Eri maajoukkueiden hierojana ja huoltajana olen saanut etuoikeuden päästä myös maamme huippujen oppiin muissakin lajeissa - yllättävän hyvin tämän myötä selviän laskettelurinteissä ja jopa niiden ulkopuolella ;) Nykyisin liikun luvattoman vähän aktiiviajan polvivammojen toimiessa ajoittaisen lorvikatarrin ohessa rajoitteena, mutta pyöräily, rullaluistelu ja melonta kuuluvat nykyiseen lajivalikoimaani, talvisin virkistäydyn avantouinnilla.

Ota rohkeasti yhteyttä - suunnitellaan ja etsitään yhdessä parhaat hoitovaihtoehdot juuri Sinulle!

Omaa urheilu-uraani pähkinänkuoressa:

1971-1976 telinevoimistelua Keravan Voimistelijoissa
1972-1975 E-luokan kilpaveneilyä
1976-1980 jääkiekkoa, jalkapalloa, yleisurheilua nuoren miehen ajanvietteeksi
1980-1989 amerikkalaista jalkapalloa, East City Giants tältä ajalta kerran Suomen mestari, kerran hopeaa ja kolmesti pronssia. Maajoukkueessa 1983 EM-hopeaa, 1985 mestaruus, 1987 kotikisoissa pronssia, 1989 hopeaa.

Hieronta-, huolto- ja valmennustehtäviä vuosien varrelta:

1991-1998 amerikkalaisen jalkapallon maajoukkuehuollossa
1992-1996 triathlon
1992-1994 Kalevan kisat, eri terveydenhuollon tehtäviä
1992-1994 Jukolan viesti, eri terveydenhuollon tehtäviä
1993-1994 tv-sarja Gladiaattoreiden terveydenhuollossa
1997-1999 freestylen maajoukkue, leirit sekä arvokisat (mm. MM-kisat Meiringen 1999)
1999-2003 lumilautailun maajoukkue, leirit sekä arvokisat (ajanjakson MM-kisat sekä 2002 olympialaiset Salt Lake City)
2000-2009 ralliautoilu, N- ja A-ryhmän kuljettajien lihashuoltoa mm. SM-sarjan osakilpailut, Neste-rally Finland
2004 painonnosto, konsultointiapu sekä hierontaa, Katariina Vestman

Näissä lajeissa henkilökohtaisia valmennettaviani ovat olleet Katariina Ebeling, Minna Karhu, Minna Hesso, Markus Hurme sekä Jouko Puhakka. Hoidettavinani ovat käyneet ja käyvät edelleenkin monet eri lajien aktiivi- ja kilpaharrastajat.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
     
                 
   
 

Kaukonpolku 2 B
04200 Kerava
p. 0400 418 515
www.passila.fi
antti@passila.fi
Ota yhteyttä!